Symposium

29/04/2022 – Symposium The Future is Now

Na een viraal-geïntroduceerd schrikkeljaar, hebben we vanuit de Vereniging Assistenten Klinische Biologie het genoegen u dit jaar opnieuw vriendelijk uit te nodigen voor ons wetenschappelijk namiddagsymposium. Omwille van de nieuwste coronagolf werd het symposium oorspronkelijk gepland op 15 februari uitgesteld. De nieuwe datum is 29 april 2022.

Het thema van de 2022 editie werd afgeklopt op “The Future is Now“. Diverse toekomstgerichte onderwerpen binnen de domeinen microbiologie, scheikunde, hematologie en overkoepelende wetgeving maken deel uit van de nieuwe poster. De volledige programmatie vinden jullie terug op de poster. (RIZIV-accreditatie voor aanwezigen en sprekers wordt aangevraagd).

Hierbij krijgen jullie nog eens de link naar het inschrijvingsformulier. https://forms.gle/QMVubNkScPQ6kugK6

Nog wat laatste praktische informatie:

* BEREIKBAARHEID:

– komt u met de wagen? Dan kan u zich best parkeren op parking Oost van het UZ Leuven (cfr. https://www.uzleuven.be/nl/contact/campus-gasthuisberg/parkeren-campus-gasthuisberg). Bij de registratie op het symposium zal u een gratis uitrijkaart krijgen om na afloop van het symposium de parking gratis te verlaten. Hou zeker uw initieel parkeerticket bij, want dit dient u ook in te geven bij het uitrijden van parking.

– komt u met het openbaar vervoer? Dan neemt u best de bushalte Leuven Gasthuisberg Campus (eenvoudig te bereiken met bus “lijn 3”).

* SYMPOSIUM

– de gratis lunch vindt plaats in de hal van O&N2, voor de aula BMW1 (https://www.kuleuven.be/kulag/nl/lokaal/402-18-040223/onderwijs) en start om 12u30. Neem hiervoor de trappen aan de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen naar boven en sla linksaf. Indien u toch via de hoofdingang van het ziekenhuis komt: volg de pijlen ‘Bordeaux’ en neem vervolgens de lift tot de 4e verdieping. Vanaf hier zullen wegwijzers naar het symposium staan.

Wij kijken er naar uit om jullie op 29/04/2022, om 12.30 in de foyer van ON2 te mogen verwelkomen.

%d bloggers liken dit: